• 10-suikerfabriek
  • 11-epdm-lastafel
  • 12-kleuren
  • 13-delaval

Een woord van David ten Broeke, voorzitter van de Ondernemersvereniging Lemelerveld:

Hier gaat het goed, wij ondernemen!

“Saamhorigheid is onze grote kracht”, vertelt David ten Broeke, voorzitter van de Ondernemersvereniging Lemelerveld. “Iedereen doet maar wat graag aan de open bedrijvendagen mee. Met een recorddeelname als resultaat. En dat in deze tijd… Iedereen beseft dat als je stil blijft zitten er ook niks gebeurt. Juist in deze tijd moet je je profileren. En zie het ook als een signaal naar de gemeente Dalfsen: hier gebeurt wat, steun ons dan ook!”

“Het is geweldig om te zien hoeveel er geïnitieerd en bedacht is door zo’n grote groep mensen en bedrijven”, vervolgt hij. “Het worden voor iedereen, Lemelervelders en niet-Lemelervelders, hartstikke leuke en informatieve dagen.”

Ten Broeke benadrukt dat dergelijke initiatieven ook nodig zijn om Lemelerveld bruisend te houden. “Nogmaals, het is tevens een signaal naar de politiek. Zorg nou eens dat we een tweede ontsluiting van ’t Febriek krijgen. Die is in 2000 al toegezegd. Ga nou eens aan de slag met het Kroonplein. Dat zijn twee zaken die al veel te lang op de bureaus liggen. Nu kost het alleen maar geld en zorgt het voor een hoop frustratie!”

Dergelijke strijdbaarheid hoort nou eenmaal bij het dorp. Maar wie Lemelerveld een beetje kent, weet ook dat ze er gek zijn op feestjes. “En dat mogen we vooral niet vergeten”, stelt David. “Met de open bedrijven dagen willen we vieren dat het hier in Lemelerveld goed gaat. Dat het aantal bedrijven blijft groeien en dat er relatief weinig verdwijnen. Laten we er trots op zijn dat Lemelerveld nog steeds zo in de lift zit en dat iedereen elkaar kent en voorthelpt. Hier gaat het goed, wij ondernemen!”

Naar boven